Vps – hur du förbättrar din sidas prestation.

En virtuell private server, vilket VPS står för är ett bättre alternativ mot vanlig domänhosting då det vanligaste är att man har shared hosting vilket betyder att väldigt många sidor ligger på samma server och rent säkerhetsmässigt och prestationsmässigt så är det ett sämre alternativ än VPS även om det är billigare.

Om du flyttar över till en VPS så får du en Virtuell server med ett visst antal processorkärnor och ramminne samt att utrymmet du har är bättre än vad du får med shared hosting.

Du kan avgöra på ett helt annat sätt om vad servern ska användas till och du vet att risken för att någon annans misstag ska påverka dig och du får även en möjlighet att sköta säkerheten på det sättet du vill och framförallt så kommer du märka skillnaden när sidan laddas och vill du använda dig av ett SSL certifikat så är en egen server med eget ip nästan ett måste.

Jag bytte från över till en VPS för den här sidan och som besökare märker du nog skillnaden om du besökt sidan tidigare och mycket av informationen kom från www.vps-virtualprivateserver.se som jag verkligen tycker du ska besöka för att få en bättre översikt än vad jag kan ge.

Besök www.vps-virtualprivateserver.se

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *