Skapa en egen hemsida

För de allra flesta så kan det kännas avlägset att starta upp en egen hemsida och jag har nog aldrig riktigt förstått hur människor ser på det hela tills min fru frågade mig om hur lång tid det tog att ”koda” sidan och jag förstod henne inte alls.

Det är därför jag skriver inlägget här för jag vill faktiskt berätta att i dag behöver man ingen kunskap alls för att starta upp en webbsida då det finns otroligt många verktyg som är ”one click”, man klickar en gång och sen funkar allt.

Det enda som egentligen kräver lite eftertanke är webbhotell, vilket för er som inte vet vad det är så är det enkelt sagt ett hotell för hemsidor det är där dem ”bor” så att säga.

Ett webbhotell kostar mellan ett par kronor i månaden till flera tusenlappar om året men det vanligaste som man behöver kostar kanske 200 – 300 kr om året och då finns det också ”one click installers” för alla verktyg som man kan behöva.

Eftersom jag inte riktigt är någon expert, vilket jag berättade för min fru då hon frågade eftersom jag använder mig av ett webbhotell med ”one click installers” så kan jag rekommendera att surfa in på webbhotell247.se för mer information.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *